Julkaistu 21.7.2017

My Puzzle System: Kiekonkäsittely ja mailatekniikka harjoituksiin

My Puzzle System on maila- ja kiekonkäsittelyn harjoitteluun tarkoitettu harjoitteluväline jääkiekkoon. Kyseessä on yksi parhaista harjoitteluvälineistä joka sopii täydellisesti monipuolistamaan juniorin omatoimista harjoittelua. Tutustu ja ota osaksi harjoittelua!

Omatoiminen harjoittelu ja pihapelit ovat tärkeä osa jääkiekkoa pelaavan juniorin harjoittelua. Harjoittelumäärät ovat isoja ja omatoimiseen harjoittelun avuksi kannattaakin ottaa hyviä harjoitteluvälineitä jotka pitävät treenimotivaation yllä ja tekevät harjoittelusta hauskaa.


Harjoitteluväline maila- ja kiekonkäsittelyn harjoitteluun.

My Puzzle System poikkeaa perinteisistä kiekonkäsittelyyn ja mailatekniikaan tarkoitetuista harjoitteluvälineistä. Hockey Revolution kehittänyt harjoittelualustan jääkiekkoon, jossa koottavan vetoalustan eri palaiset on koodattu numeroin ja värein. Oman lisämausteen tuo puhelimeen taiadiin ladattava Hockey Revolution Training App. Ohjelma antaa ohjeita harjoitetta suorittavalle pelaajalle mihin ja milloin kiekkoa pitää siirtää joko värilliselle tai numeroidulle alueelle. Ohjelma tuo haastetta perinteisiin maila- ja kiekonkäsittelyharjoituksiin ja siinä on mahdollista säätää vaikeusastetta pelaajan tason mukaan.

My Puzzle Systems - Kiekonkäsittelyn ja mailatekniikan harjoitteluun


My Puzzle Systems tehostaa ja monipuolistaa jääkiekkoa harrastavan juniorin harjoittelua kotona. Se on erinomainen treeniväline sijoitettavaksi kotipihalle tai kun haluat rakentaa esimerkiksi harjoittelupaikan autotalliin.

Sisältö:

  • 2kpl My Passer One Timer syöttöseinä
  • 21kpl My Puzzle koottava syöttö/laukausualusta (koko: 231x100cm)
  • Ladattava mobiiliapplikaatio: Puhelimeen tai Ipadiin (Android / Mac) ladattava ohjelma monipuolistaa harjoittelua ja tuo mukavaa lisämaustetta harjoitteluun

Rakenna täydellinen harjoittelupaikka kotiin!

Paranna kosketusta kiekkoon ja kehitä tärkeää silmä-käsi-kordinaatiota. Usein harjoittelija kiinnittää liikaa huomiota suoraan kiekkoon: Ohjelma kiinnittää harjoitusta tekevän pelaajankatseen näyttöön ja haastaa juniorin nostamaan katseen pois kiekosta. Harjoitusta tekevän juniorin on kuunneltava ohjeita tai katsottava niitä näytöltä. Tämä kehittää useita tärkeitä osaalueita.

  • Silmä-käsi-kordinaatio
  • Reaktioaikaa
  • Kiekonkäsittelyä
  • Syöttötarkkuutta
  • Kiekon käsittelytaitoa kun katse ei ole kiekossa

My Puzzle Systems sopii kaiken ikäisille sekä tasoisille pelaajille jotka haluavat kehittyä pelaajana. Hockey Revolution tuotteita voi yhdistää toisiinsa ja esimerkiksi mukana tulevaa harjoittelualustaa voi laajentaa ostamalla lisää My Puzzle alustaa. Voit siis rakentaa juniorille täydellisen harjoittelukeskuksen omaan kotiin. Helposti ja nopeasti koottavan jääkiekkoon tarkoitetun alustan avulla voit valjastaa vaikka koko autotallin juniorin omaksi harjoittelupaikaksi.

Ammattitason harjoitteluvälineet huippupelaajaksi haluavalle

Hockey Revolutionin tuotteen on kehitetty yhteistyössä parhaiden valmentajien ja huippupelaajien kanssa. Tuotteet ovat käytössä Esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin harjoittelukeskuksessa. Jääkiekkoon on merkiltä saatavilla erilaisia laukaisualustoja, syöttöseiniä, kiekon käsittely/mailatekniikan kehittämiseen tarkoitettuja harjoitteluvälineitä. Superlaadukkaat tuotteet motivoivat ja koukuttavat harjoittelemaan omalla ajalla. Ota Hockey Revolution välineet osaksi harjoittelua!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Tasapeli-verkkokaupan maksutavat tarjoaamaksuvälittäjä Paytrail.

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan maksutapavalikoiman, maksaminen verkkokaupassa on täysin turvallista. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, maksu-/luottokortilla, lasku-/osamaksutavalla tai MobilePay-mobiilimaksutavalla.

Kun ostos on maksettu, tulee tiliotteelle näkyviin Paytrail Oyj. Maksu välittyy Paytrailin kautta. Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet

Tarjoamme kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj.

Korttimaksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Lasku / Osamaksu

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358503719033