Julkaistu 21.7.2017

My Puzzle System: Kiekonkäsittely ja mailatekniikka harjoituksiin

My Puzzle System on maila- ja kiekonkäsittelyn harjoitteluun tarkoitettu harjoitteluväline jääkiekkoon. Kyseessä on yksi parhaista harjoitteluvälineistä joka sopii täydellisesti monipuolistamaan juniorin omatoimista harjoittelua. Tutustu ja ota osaksi harjoittelua!

Omatoiminen harjoittelu ja pihapelit ovat tärkeä osa jääkiekkoa pelaavan juniorin harjoittelua. Harjoittelumäärät ovat isoja ja omatoimiseen harjoittelun avuksi kannattaakin ottaa hyviä harjoitteluvälineitä jotka pitävät treenimotivaation yllä ja tekevät harjoittelusta hauskaa.


Harjoitteluväline maila- ja kiekonkäsittelyn harjoitteluun.

My Puzzle System poikkeaa perinteisistä kiekonkäsittelyyn ja mailatekniikaan tarkoitetuista harjoitteluvälineistä. Hockey Revolution kehittänyt harjoittelualustan jääkiekkoon, jossa koottavan vetoalustan eri palaiset on koodattu numeroin ja värein. Oman lisämausteen tuo puhelimeen taiadiin ladattava Hockey Revolution Training App. Ohjelma antaa ohjeita harjoitetta suorittavalle pelaajalle mihin ja milloin kiekkoa pitää siirtää joko värilliselle tai numeroidulle alueelle. Ohjelma tuo haastetta perinteisiin maila- ja kiekonkäsittelyharjoituksiin ja siinä on mahdollista säätää vaikeusastetta pelaajan tason mukaan.

My Puzzle Systems - Kiekonkäsittelyn ja mailatekniikan harjoitteluun


My Puzzle Systems tehostaa ja monipuolistaa jääkiekkoa harrastavan juniorin harjoittelua kotona. Se on erinomainen treeniväline sijoitettavaksi kotipihalle tai kun haluat rakentaa esimerkiksi harjoittelupaikan autotalliin.

Sisältö:

 • 2kpl My Passer One Timer syöttöseinä
 • 21kpl My Puzzle koottava syöttö/laukausualusta (koko: 231x100cm)
 • Ladattava mobiiliapplikaatio: Puhelimeen tai Ipadiin (Android / Mac) ladattava ohjelma monipuolistaa harjoittelua ja tuo mukavaa lisämaustetta harjoitteluun

Rakenna täydellinen harjoittelupaikka kotiin!

Paranna kosketusta kiekkoon ja kehitä tärkeää silmä-käsi-kordinaatiota. Usein harjoittelija kiinnittää liikaa huomiota suoraan kiekkoon: Ohjelma kiinnittää harjoitusta tekevän pelaajankatseen näyttöön ja haastaa juniorin nostamaan katseen pois kiekosta. Harjoitusta tekevän juniorin on kuunneltava ohjeita tai katsottava niitä näytöltä. Tämä kehittää useita tärkeitä osaalueita.

 • Silmä-käsi-kordinaatio
 • Reaktioaikaa
 • Kiekonkäsittelyä
 • Syöttötarkkuutta
 • Kiekon käsittelytaitoa kun katse ei ole kiekossa

My Puzzle Systems sopii kaiken ikäisille sekä tasoisille pelaajille jotka haluavat kehittyä pelaajana. Hockey Revolution tuotteita voi yhdistää toisiinsa ja esimerkiksi mukana tulevaa harjoittelualustaa voi laajentaa ostamalla lisää My Puzzle alustaa. Voit siis rakentaa juniorille täydellisen harjoittelukeskuksen omaan kotiin. Helposti ja nopeasti koottavan jääkiekkoon tarkoitetun alustan avulla voit valjastaa vaikka koko autotallin juniorin omaksi harjoittelupaikaksi.

Ammattitason harjoitteluvälineet huippupelaajaksi haluavalle

Hockey Revolutionin tuotteen on kehitetty yhteistyössä parhaiden valmentajien ja huippupelaajien kanssa. Tuotteet ovat käytössä Esimerkiksi Pittsburgh Penguinsin harjoittelukeskuksessa. Jääkiekkoon on merkiltä saatavilla erilaisia laukaisualustoja, syöttöseiniä, kiekon käsittely/mailatekniikan kehittämiseen tarkoitettuja harjoitteluvälineitä. Superlaadukkaat tuotteet motivoivat ja koukuttavat harjoittelemaan omalla ajalla. Ota Hockey Revolution välineet osaksi harjoittelua!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Verkkokauppamme maksutavat tarjoaa kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Suomalaiset verkkopankkimaksut

Hyväksymme kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, eli pystyt maksamaan kätevästi pankkisi verkkotunnuksilla.

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • LähiTapiola
 • POP Pankki
 • Nooa Säästöpankki
 • Ålandsbanken
 • Danske Bank
 • Aktia Pankki
 • S-Pankki
 • Handelsbanken

Luottokortit

Pystyt maksamaan ostoksesi myös seuraavilla luottokorteilla

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard

Lasku ja osamaksu Jousto & Collectoy

Halutessasi maksaa laskun osamaksulla tai laskulla voi yksityinen ostaja käyttää seuraavia palveluita

 • Jousto
 • Collector

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku kunnat ja seurat

Kunnilla ja seuroilla on mahdollisuus maksaa tuotteet laskulla. Laskulla maksettaessa tuote toimitetaan maksun suorituksen jälkeen.

Lue lisää verkkokaupamme maksutavoista tästä!

Klarna Checkout

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat:
 • Klarna lasku
 • Klarna tili,
 • Korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, POP, Aktia)

Kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358 442409516