Julkaistu 15.12.2017

Laukaisupaikan rakentaminen kotipihalle jääkiekkoa pelaavalle

Jääkiekkoa harrastava junioripelaaja tarvitsee hyvät harjoitteluvälineet laukaisuharjoitteluun. Huippupelaaja.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat jääkiekkoon tarkoitetut harjoitteluvälineet, joiden avulla rakennat NHL-tason treenipaikan suoraan omalle kotipihalle tai autotalliin. Laukaisupaikka koostuu yleensä jääkiekkomaalista johon on kiinnitetty suojaverkko, laukaisualustan ja syöttöseinän yhdistelmästä sekä erilaisista kiekonkäsittelyn harjoitteluun tarkoitetuista harjoitusvälineistä.

Jääkiekkoa harrastava junioripelaaja tarvitsee hyvät harjoitteluvälineet laukaisuharjoitteluun. Huippupelaaja.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat jääkiekko harjoitteluvälineet, joiden avulla rakennat NHL-tason treenipaikan suoraan omalle kotipihalle tai autotalliin. Laukaisupaikka / Kotiin rakennettava harjoittelupaikka koostuu yleensä jääkiekkomaalista johon on kiinnitetty suojaverkko, laukaisualustan ja syöttöseinän yhdistelmästä sekä erilaisista kiekonkäsittelyn harjoitteluun tarkoitetuista harjoitusvälineistä.


Laukaisu/Harjoittelupaikka motivoi junioria harjoittelemaan kotona


Laukaisupaikka on helppo ja nopea rakentaa kotipihalle tai autotalliin. Se innostaa harjoittelemaan, pelaamaan pihapelejä kavereiden kanssa sekä lisäävää omatoisen harjoittelun määrää huomattavasti. Jääkiekkojunnu voi tehdä monipuolisia treenejä helposti kotona ja omatoimisen harjoittelun kynnys laskee kun omalla laukaisupaikalla voi tehdä tärkeitä vetotreenejä koska tahansa.

Laukaisupaikan rakentaminen kotipihalle tai autotalliin

Laukaisupaikan rakentaminen kannattaa aloittaa alustasta sekä maalista. Jääkiekkomaaliin kannattaa oston yhteydessä hankkia (tai ostaa pakettina) suojaverkko. Suojaverkko eli jääkiekkomaalin taustaverkko pitää kiekot tallessa eivätkä jääkiekkomaalin ohi menneet laukaukset karkaa naapurin pihalle. Laukaisualustoja on saatavilla eri kokoisina ja rullattava alusta on helppo kääriä rullalle kun sitä ei käytä. Alustalla kiekko luistaa hyvin ja alusta myös suojaa mailaa kulumiselta. Parhaat mailat maksavat maltaita ja alustan hankkiminen lisääkin mailan kestoikää huomattavati. Jos suunnittelet pysyvää laukaisupaikan rakentamista, kannattaa ehdottomasti tutustua Hockey Revolutionin My Puzzle jääkiekko alustaan. 30x30 laatoista koottavan alusta on nopea ja helppo rakentaa mille tahansa tasaiselle alustalle. Palaisten avulla on helppo rakentaa vaikka koko autotalllin lattia lapselle harjoitteluun.

Suosittelemme:

Mihin rakentaa
• Kaikki tasaiset alustat käyvät
• Autotalli sopii ympärivuotiseen harjoitteluun

Syöttöseinä mahdollistaa suoraa syötöstä tehtävien laukausten harjoittelun omatoimisesti

My Shootpad laukausualustaan sekä koottavaan My Puzzle alustaan löytyy helposti kiinnitettäviä syöttöseiniä. Syöttöseinä eli syötön palautiin syöttää siihen syötetyn kiekon kovaa takaisin. Juniorille rakennettavaan laukaisupaikkaan kannattaakin hankkia ehdottomasti syöttöseinä, jotta juniori voi harjoitella One-timer vetoja ja kehittää syöttötarkkuutta kodin pihalla.

• Syöttöseinä palauttaa siihen syötetyn kiekon takaisin
• Voit harjoitella syöttöä, rystyä ja vetää suoraa syötöstä vetoja yksin!
• Kehittää reaktioita, laukausta sekä motivoi harjoittelemaan

Tutustu jääkiekkoon tarkoitettuihin syöttöseiniin:

Jääkiekko vaatii paljon harjoittelua ja hyvä laukaus tuhansia ja tuhansia toistoja. Syöttöseinä tuo jääkiekkoharjoitteluun juurinkin toistaja ja kehittää pelaajan laukausta ja reaktioita nopeasti.

Ota mailatekniikan ja kiekonkäsittelyyn harjoitteluun tarkoitetut tuotteet mukaan harjoitteluun

Ohita vastustaja helposti pelissä helposti

Hyvä kiekonkäsittelytaito ja mailatekniikka ovat parhaiden huippupelaajien vahvoja osaalueita ja niitä kannattaa harjoitella myös kotipihan pihapeleissä ja treenipaikalla. Hockey Revolutionilta löydät My Enemy tuottteet jotka on kehitetty parhaiden ammattipelaajien ja valmentajien avulla parantamaan kiekonkäsittely taitoja sekä mailatekniikaa. My Enemy menee taitettuna pieneen tilaan ja se on helppo ottaa mukaan mökille tai mummulaan.

My Enemy tuotteet

Tarkka laukaus yllättää vastustajan maalivahdin

Jääkiekkomaali ja taustaverkko ovat hyvä varuste pihalle pihapeleihin ja laukausten harjoitteluun. Laukaisupaikalta löytyvvään jääkiekkomaaliin kannattaa hankkia lisäksijääkiekkomaaliin tarkoitettu tarkkuuseinä tai tarkuusmaalitaulut. Tarkkuuseinä ja maalitaulut auttavat suuntaamaan vetoa oikeaan kohtaan ja motivoivat tekemään paljon toistoja. Ilman tarkkuusseinä laukaisuharjoittelu usein menee pelkäksi lätkimiseksi. Tarkkuusmaali tekee harjoittelusta mielenkiintoista. Siirreltävä maalitaulu kiinnitetään jääkiekkomaaliin ja sitä voi siirtää eri kohtiin maalia. Superhauskaa ja kehittää laukausta ja vetoa tarkaksi.

Tutustu näihin:

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Tasapeli-verkkokaupan maksutavat tarjoaamaksuvälittäjä Paytrail.

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan maksutapavalikoiman, maksaminen verkkokaupassa on täysin turvallista. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, maksu-/luottokortilla, lasku-/osamaksutavalla tai MobilePay-mobiilimaksutavalla.

Kun ostos on maksettu, tulee tiliotteelle näkyviin Paytrail Oyj. Maksu välittyy Paytrailin kautta. Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet

Tarjoamme kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj.

Korttimaksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Lasku / Osamaksu

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358503719033