Julkaistu 30.8.2017

Laukaisualusta tuo lisää tehoa kotipihan salibandytreeneihin!

Huippupelaaja.fi verkkokaupasta lisätehoa kotipihan salibandytreeneihin! My Floorball Puzzle on huippulaadukas salibandyalusta kotipihalle tai autotalliin rakennettavalle treenipaikalle. Laatoista koottavan laukaisupaikan rakennat hetkessä mille tahansa tasaiselle alustalle.Salibandyalusta My Floorball Puzzle - Hyvä koottava harjoittelualusta juniorille


Haluavatko salibandya pelaavat juniorit lisätehoa omatoimiseen harjoitteluun?

My Floorball Puzzle on laadukas salibandy laukaisualusta, jonka avulla voit rakentaa harjoittelupaikan lapsille kotipihalle tai valjastaa autotallin lasten omatoimiseen harjoitteluun. Laatoista koottava My Floorball Puzzle tarjoaa hyvän pallotuntuman ja alustan voi asentaa kaikille tasaisille alustoille. Itse alustan kokoaminen on nopeaa ja sen avulla voi helposti rakentaa halutun kokoisen treenipaikan.

Alusta tuo lisätehoa harjoitteluun:

 • Hyvät olosuhteet harjoitteluun, silloin kun haluat harjoitella!
 • Kootaan laatoista ja voit laajentaa alustaa halutun kokoiseksi!
 • Tee laadukkaat tekniikka / vetoharjoitukset helposti kotona!
 • Omatoiminen harjoittelu tuo lisää toistoja ja kehittää pelaajaa!
 • Koko 165x100cm (15 laattaa) - laajenna ostamalla lisää palaisia!

Tilaa My Floorball Puzzle alustaa tästä! 

Rakenna juniorille harjoittelupaikka kotipihalle

My Floorball Puzzle laukaisualusta / salibandyalusta
Laattojen avulla voit rakentaa halutun kokoisen harjoittelupaikan kotiin

My Floorball Puzzle on erittäin laadukas salibandyalusta. Hyvä pallotuntuma ja oikean alustan tuntuma suoraa kotipihallesi!  Alusta tuo kotipihan harjoitteisiin laatua ja sen avulla juniorille avautuu mahdollisuus harjoitella omalla ajalla. Salibandyalusta mahdollistaakin monipuolisen harjoittelun joukkueen harjoittelun ulkopuolella. Pihapelit kehittävät ja tuovat lisätoistoja harjoitteluun. Laukaisuharjoittelu sekä mailatekniikan hiominen ovat monen juniorin intohimo. Juniorille rakennettu harjoittelupaikka tuo salibandyareenan harjoitteluolosuhteet suoraan kotipihalle.

Minkä kokoisen laukaisupaikan My Puzzle paloilla voi rakentaa?

My Floorball Puzzle tiles laattojen avulla voit rakentaa juuri sen kokoisen treenipaikan kun haluat. Puzzle salibandyalustan vahvuus on laajennettavuus. Voit hankkia ensin esimerkiksi Puzzle 15 paketin josta voi koota 165x100cm koikoisen laukaisualustan ja laajentaa alustaa myöhemmin hankkimalla lisää laattoja. Areenat ovat koonneet laatoista alustoja jopa virallisen kokoisille 40x20m salibandykaukaloille. Alusta on mukava pelata ja se säästää juniorin mailoja. Asfalttipiha on yleensä todella epätasainen mikä laittaa pallon pomppimaan.Laukaisualusta lyhyesti

 • Kaikille tasaisille alustoille
 • Voit hankkia laattoja lisää ja laajentaa alustaa
 • Erittäin helppo ja nopea koota sekä purkaa
 • Sopii täysikokoisen salibandykaukalon alustaksi tai kotipihan treeneihin!

My Floorball Puzzle sopii

 • Kaikille salibandyä pelaaville pelaajille
 • Laukaisuharjoitteiden tekemiseen
 • Maalivahtiharjoitteisiin
 • Kotipihalle, mökille, mummolaan, autotalliin tai vaikka kodin sisälle säästämään kallista parkettia!

Suosittelemme My Floorball Puzzle alustaa kaikille paljon harjoitteleville!


Tutustu ja tilaa My Floorball Puzzle alusta tästä! 

(Hinta 89€+toimitus)

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Tasapeli-verkkokaupan maksutavat tarjoaamaksuvälittäjä Paytrail.

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan maksutapavalikoiman, maksaminen verkkokaupassa on täysin turvallista. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, maksu-/luottokortilla, lasku-/osamaksutavalla tai MobilePay-mobiilimaksutavalla.

Kun ostos on maksettu, tulee tiliotteelle näkyviin Paytrail Oyj. Maksu välittyy Paytrailin kautta. Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet

Tarjoamme kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj.

Korttimaksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Lasku / Osamaksu

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358503719033