Julkaistu 15.9.2017

Suoraa syötöstä laukominen - harjoittele One-timer kuntoon

Suoraa syötöstä laukominen vaatii pelaajalta taitoa ja paljon harjoittelua. Parhaat maalintekijät laukovat asennosta kuin asennosta tarkasti ja nopeasti. Maalivahdit peittävät suorat vedot helposti ja suurin osa maaleista tuleekin One-timereista. Hyvin suoritettu suoraa syötöstä tehtävä laukaus vaatii pelaajalta monipuolista kehonhallintaa sekä laukasutekniikkaa. Katso miten harjoittelet One-timerit kuntoon!

Suoraa syötöstä laukominen - one-timerin harjoittelu

Suoraa syötöstä laukominen vaatii pelaajalta taitoa ja paljon harjoittelua. Parhaat maalintekijät laukovat asennosta kuin asennosta tarkasti ja nopeasti. Maalivahdit peittävät suorat vedot helposti ja suurin osa maaleista tuleekin One-timereista. Hyvin suoritettettu suoraa syötöstä tehtävä laukaus vaatii pelaajalta monipuolista kehonhallintaa sekä laukaisutekniikkaa.

Kehitä itsellesi tarkka one-timer

Jokainen jääkiekkoilija pystyy vetämään kovaa suoraa syötöstä, mutta maalintekijät erottuvat tarkalla laukauksella. Kova laukaus eri riitä vaan pelaajan täytyy pystyä laukomaan suoraa syötöstä tarkasti maalin yläkattoon. Maalit syntyvätkin suurimmaksi osaksi juuri suoraa syötöstä tuleviin tarkkoihin yläkulmiin sijoittuviin laukauksiin.

 • Tarkka ja kova One-timer vaatii paljon harjoittelua
 • Suurin osa maaleista syntyy suoraa syötöistä tehdyistä laukauksista
 • Harjoittele suoraa syötöstä tehtäviä vetoja kaverin kanssa ja omatoimisesti

Syöttöseinä on suoraa syötöstä tarkkaan laukovan pelaajan paras harjoituskaveri

Hyvään syöttöön on hyvä vetää suoraan syötöstä, mutta oikeissa pelitilanteissa kiekko usein ei tule täydellisesti lapaan ja hyvä One-timer laukaus vaatii juniorilta paljon harjoittelua. Suoraa syötöstä vetoja harjoitellaan joukkueen kesken sekä kavereiden kanssa. Hyvä tarkka laukaus kohti tulevaan kovaan syöttöön vaatii tuhansia harjoituskertoja. Paljon treenaava oppii laukomaan kovaa ja tarkasti jokaiseen pelitilanteeseen.

Hockey Revolution kehittämät syöttöseinät mahdollistavat suoraa syötöstä tehtävien vetojen harjoittelun omatoimisesti. Voit harjoitella syöttöseinän avulla yksin ja syöttöseinä mahdollistaakin suuret ja laadukkaat harjoittelumäärät. Tämä on juuri se mitä juniori tarvitsee kehittääkseen laukaisutekniikkaa sekä kehonhallintaa.

 • Hockey Revolution valmistaa parhaat syöttöseinät jääkiekkoon.
 • Syöttöseinä palauttaa siihen syötetyn kiekon lujaa takaisin
 • Syöttöseinän avulla voit harjoitella one-timereita, kiekonhallintaa sekä laukaisutekniikkaa
 • Saatavilla eri kokoina sekä laukaisualustalla varustettuna

Rakenna juniorille paikka omatoimiseen harjoitteluun

Huippupelaaja.fi verkkokaupasta löydät laadukkaita harjoitteluvälineitä jääkiekkoon. Tuotteiden avulla pystyt helposti rakentamaan täydellisen harjoittelupaikan kotiin juniorin omatoimista harjoittelua varten. Hyvä harjoittelupaikka motivoi ja kehittää nopeasti pelaajan taitoja kuten syöttötarkkuutta, mailankäsittelyä sekä laukaisutekniikkaa.

Kauttamme löydät

Edullisin tapa on hankkia kiekkoa pelaavalle lapselle hyvä jääkiekkomaali sekä laukaisualusta syöttöseinällä.  My Puzzle jääkiekkoalusta on laatoista koottava jääkiekkoon (laukomiseen ja harjoitteluun) tarkoitettu alusta jolla kiekko liukuu oikealla lailla. Koottavan jääkiekkoalustan avulla voi rakentaa ison treenipaikan kotipihalle tai vaikka autotalliin.

 • Laukaisualustoja saatavilla kolmena eri kokona
 • Koottava My Puzzle jääkiekkoalusta on hyvä valinta kun haluat rakentaa kokonaisen harjoittelupaikan jääkiekkotreeneihin
 • Hockey Revolution One Timer syöttöseinät on helppo kiinnittää syöttöalustoihin
 • Jääkiekkomaali suojaverkolla kerää kiekot talteen eikä kiekot karkaile naapurin auton pelteihin.

Oma harjoittelupaikka motivoi harjoittelemaan

Suosittelemme kotipihan laukaisupaikassa panostamaan hyvään jääkiekkomaaliin, alustaan ja hyvin kiekon palauttavaan syöttöseinään.  Koottava alustaa voi ostaa ensin pienen 2m2 alueen jota voi sitten tulevaisuudessa kasvattaa vaikka koko autotallin lattian kokoiseksi.  Halvalla myytävät jääkiekkomaalit eivät usein kestä laukomista ja niiden verkot ovat heikkoja.  Kestävä jääkiekkomaali maksaa hieman enemmän, mutta käyttöikä maksaa siihen sijoitetut eurot nopeasti takaisin. Jääkiekkomaalin suojaverkolla saa 200-400€:lla. Laukaisualustat maksavat 60-130€: ja koottavan 2m2 laukaisualustan syöttöseinällä saa  180€:lla. Syöttöseinät maksavt 60-120:€:a riippuen koosta.

 • Kotipihan tai autotallin harjoittelupaikassa voi tehdä monipuolisia harjoituksia
 • Omatoiminen harjoittelu kehittää
 • Harjoittele suoraa syötöstä laukomista, kiekonhallintaa, mailatekniikkaa
 • Hyvä harjoittelupaikka on täydellinen lahja-idea jääkiekkoa pelaavalle lapselle!
 • Rakenna laukaisupaikkaa pala palalta ja muodosta kotiin täydellinen treenikeskus!

Monipuolinen omatoiminen harjoittelu kehittää pelaajaa nopeasti. Hyvä harjoittelupaikka tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden harjoitella kotona.  Parhaat maalintekijät ovat syntyneet nimenomaan hyvien laadukkaiden harjoitusten kautta. Pihapelit ja omatoiminen harjoittelu on useiden huippupelaajien taustalla. Ota omatoiminen harjoittelu kerralla kuntoon ja hanki parhaat harjoitteluvälineet junioripelaajalle Huippupelaaja.fi verkkokaupasta!

Valikko

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokaupassamme.

Toimitusaika

Tuotteet toimitetaan 4-10 päivän sisällä tilauksestasi. Kun haluat tuotteen toimituksen nopeammin, lähetä viesti osoitteeseen info@tasapeli.fi.

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi sähköpostilla. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Maksutavat

Tasapeli-verkkokaupan maksutavat tarjoaamaksuvälittäjä Paytrail.

Tarjoamme verkkokaupassamme laajan maksutapavalikoiman, maksaminen verkkokaupassa on täysin turvallista. Voit maksaa ostoksesi suomalaisilla verkkopankkipainikkeilla, maksu-/luottokortilla, lasku-/osamaksutavalla tai MobilePay-mobiilimaksutavalla.

Kun ostos on maksettu, tulee tiliotteelle näkyviin Paytrail Oyj. Maksu välittyy Paytrailin kautta. Saat Paytraililtä onnistuneesta maksusta maksuvahvistusviestin.

Suomalaiset verkkopankkipainikkeet

Tarjoamme kaikki suomalaiset verkkopankkipainikkeet. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksilla, Verkkopankin kautta maksettaessa käytettävissä ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Ålandsbanken ja Handelsbanken. Verkkopankkien maksuvälittäjä on Paytrail Oyj.

Korttimaksaminen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Paytrailin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Lasku / Osamaksu

Tilaukset

Lähetämme tilausvahvistuksen välittömästi tilauksen jälkeen. Tilausvahvistukselta näet tilauksesi tiedot. Tarkista että tilaus on oikein ja jos jonkin asia mietityttää ota yhteys info@tasapeli.fi.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Mypack palvelua sekä isojen tuotteiden toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tilauskohtaisia tilauksen sisältämien tuotteiden määrästä tai arvosta riippumatta. Kun kertatilaukseen sisältyy useampia tuotteita, toimituskulut määräytyvät sen tuotteen mukaan, jolla ne ovat suurimmat. Näet aina tilatessasi mitkä toimituskulut ovat.

Posti Rahti

Kookkaat ja yli 20 kg painavat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin Rahdilla (esimerkikiksi pöytäjalkapallopöydät, trampoliinit). Rahtikustannus laskutetaan erikseen. Tuote ja toimituspaikkakunta vaikuttavat hintaan.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi, tai puhelimella numerosta +358 44 2409516. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@tasapeli.fi
- Puhelimella numerosta +358503719033